Διασυρμός και… μπελάδες για την Τουλούζ του Κουλούρη!

Διασυρμός και… μπελάδες για την Τουλούζ του Κουλούρη!

Ο Ευθύμης Κουλούρης δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Τουλούζ στο εντός ματς με τη Μπρεστ, η οποία έκανε τρελή ανατροπή και το 2-5, με τέσσερα γκολ σε 13 λεπτά.

Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν βασικός, έγινε αλλαγή στο 68′, και η ομάδα του γνώρισε εντός έδρας διασυρμό. Η Τουλούζ αν και προηγήθηκε 2-1 στο 20΄, κατέρρευσε πριν το φινάλε, δεχόμενη τέσσερα γκολ σε 13 λεπτά (72′-85′), για να παραμείνει ουραγός στο Σαμπιονά. Λίγο νωρίτερα η Λυών περνούσε με 1-2 από την Μπορντό και πλησίαζε στο -4 από το Champions League, έχοντας όμως και ματς περισσότερο.

Αποτελέσματα Σαββάτου
Μπορντό – Λυών 1-2
Τουλούζ – Μπρεστ 2-5
Αμιάν – Μονπελιέ 1-2
Ανζέ – Νις 1-1
Νιμ – Ρεμς 2-0
Μετς – Στρασμπούρ 1-0

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.