ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Έχει και βροχές το «καιρικό μενού»

Τμ. Μετεωρολογίας: Έχει και βροχές το «καιρικό μενού»

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, με το Τμ. Μετεωρολογίας να προβλέπει ελαφρές βροχές καθώς χιονόπτωση στο Τρόοδος. Συννεφιασμένος ο καιρός τις επόμενες μέρες.

β

Την Κυριακή 12/1 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες ελαφρές βροχές και παροδική ελαφρά χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι και μετά, τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και από το μεσημέρι και μετά στα δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά το πρωί θα υπάρχει παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται τοπικά να πέσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές και παροδική ελαφρά χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 86 εκατοστά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση - Απειλές Χεζμπολάχ: Πώς μια πολεμική σύρραξη θα μας επηρεάσει οικονομικά - Οι πτυχές και τα ακραία σενάρια

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

Απόστολος Λύτρας: Πρώτη νύχτα στη φυλακή - Τα επόμενα βήματα της Δικαιοσύνης - Φωτογραφίες και βίντεο

Άννα Βίσση: Μας δείχνει στο Instagram το νέο της κούρεμα - Δείτε φωτογραφία

Πυρκαγιά σε εξοχική κατοικία τα ξημερώματα - Εκτεταμένες ζημιές, επηρεάστηκαν και παλιά οχήματα



Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Στελέχη κομμάτων του κέντρου πετάνε το γάντι στις ηγεσίες τους - Στο στόχαστρο η συνεργασία με την Κυβέρνηση

Σε μία προσπάθεια να ξανασυστηθούν στους πολίτες που τους γύρισαν την πλάτη, βρίσκονται οι πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες μέσα από τα συλλογικά όργανα προβαίνουν σε απολογισμό του αποτελέσματος των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Μπορεί για τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ οι απώλειες σε ψήφους να ήταν μεγάλες, όμως όπως έχουμε γράψει ξανά, το καθένα από τα δύο μεγάλα κόμματα κρύφτηκαν προς το παρόν πίσω από τις «νίκες» τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top