AEK: Όλοι μέσα για το Κύπελλο

AEK: Όλοι μέσα για το Κύπελλο

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σήμερα χωρίς προβλήματα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (06/04) η προετοιμασία της ομάδας μας για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής και ασκήσεις ποδοτένις.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώνεται αύριο (07/04) με πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Στην πολιτική, τίποτα δεν είναι ποτέ αποκομμένο από το επόμενο βήμα. Ακόμη και οι πιο «τυπικές» κινήσεις συχνά λειτουργούν ως κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ, που σχηματίζεται σταδιακά, σχεδόν αθόρυβα, μέχρι να γίνει ορατή η πλήρης εικόνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE