Ετοιμάζει τα επόμενα βήματα αναδιοργάνωσης – Φέρνει βοηθό προπονητή με αρκετούς ρόλους και…

Ετοιμάζει τα επόμενα βήματα αναδιοργάνωσης – Φέρνει βοηθό προπονητή με αρκετούς ρόλους και…

Δελτίο τύπου εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής ο Ερμής Αραδίππου όπου ενημερώνει:

«Νέα περί αναδιοργάνωσης της Ομάδας μας:
Η Διοίκηση της Ομάδας μας ΉΔΗ μελετάει προς υλοποίηση τα επόμενα βήματα ΑΝΑΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗΣ της Ομάδας μας για τις επόμενες εβδομαδες:
Ήδη έχει παρθεί απόφαση για πρόσληψη έμπειρου ΠΡΟΠΟΝΗΤΉ ΩΣ Β Βοηθό του Νίκου ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ο οποίος θα έχει και την εποπτεία της Ανάλυσης των Αντιπάλων και Υποψήφιων Μεταγραφικών στόχων για το άμεσο μέλλον.
Ενώ σε συνεργασία με την Εταιρία Αθλητικού Υλικού που θα ντύνει την Ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα δημιουργηθεί η <μπουτίκ> του Ερμή (Ermis FC Fan Shop) σε ειδικό χώρο στην Λάρνακα.
ΕΡΜΗΣ=ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ!!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE