Η κακόγουστη φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου απο την κόρη της: Παραλίγο να την αφήσει στον τόπο - VIDEO

Η κακόγουστη φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου απο την κόρη της:  Παραλίγο να την αφήσει στον τόπο - VIDEO

Κάποιοι σχολίασαν οτι η φάρσα ξεπέρασε τα όρια. Κάποιοι άρχισαν να μιλάνε άσχημα για την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου η οποία είχε την ιδέα.

 

Ολα έγιναν στην πρεμιέρα είχε το βράδυ της Παρασκευής της εκπομπής του Σάββα Πούμπουρα με τίτλο "Best Friend's Fear".

Πρώτο θύμα ήταν η διάσημη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου, σε μία φάρσα που έστησε η ίδια της η κόρη, Δανάη Μπάρκα.

Συγκεκριμένα, μάνα και κόρη βρίσκονταν σε ένα σπίτι στο Κορωπί, όταν διάφορα απρόοπτα άρχισαν να συμβαίνουν, όπως όταν ένας άγνωστος έξω από το τζάμι με λοστό να θυμίζει κάτι απο "Scream" το και αποκορύφωμα η είσοδος του Σάββα Πούμπουρα στο σπίτι με μάσκα και τσεκούρι. 

Τρομοκρατημένη η ηθοποιός ζητούσε να καλέσουν την αστυνομία, ενώ όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα ο 'αγνωστος με το τσεκούρι'  ουρλιάζοντας, η ηθοποιός δεν άντεξε και έπεσε στο πάτωμα. 

Εκεινη ήταν η στιγμή που αρκετοί τηλεθεατές μίλησαν για κακόγουστη φάρσα που θα μπορούσε να στοιχίσει και την ζωή της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν - Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ

LIVE: Ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν - Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE