Η είδηση που «πάγωσε» τον κόσμου του αθλητισμού- Νεκρός ο οδηγός Πάουλο Γκονσάλβες

Η είδηση που «πάγωσε» τον κόσμου του αθλητισμού-  Νεκρός ο οδηγός Πάουλο Γκονσάλβες

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού ο αδόκητος χαμός του Πορτογάλου αναβάτη, Πάουλο Γκονσάλβες.

 

Ο θάνατος του Πάουλο Γκονσάλβες στιγμάτισε το φετινό Ράλι Ντακάρ, φέρνοντας θλίψη στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο 40χρονος Πορτογάλος αναβάτης, μετά από άσχημη πτώση με τη μοτοσικλέτα του, έχασε τη ζωή του, στη διάρκεια της έβδομης ειδικής διαδρομής του περίφημου ράλι.

Οι διοργανωτές του αγώνα, που εξελίσσεται στην Σαουδική Αραβία, ανακοίνωσαν πως ο Γκονσάλβες βρήκε τραγικό θάνατο, μετά το πέσιμο από τη μοτοσικλέτα του.

Στον άτυχο αθλητή, που είχε χάσει τις αισθήσεις του, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με αεροδιακομιδή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ο θάνατός του.

Ο Γκονσάλβες συμμετείχε για 13η φορά στον κορυφαίο αγώνα, ενώ το 2015 είχε καταλάβει την δεύτερη θέση. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.