ΠΑΕΕΚ - Ακρίτας Χλώρακας: Οι δηλώσεις των αρχηγών

ΠΑΕΕΚ - Ακρίτας Χλώρακας: Οι δηλώσεις των αρχηγών

Την ευχή να διεξαχθεί ένας τελικός γιορτή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο εξέφρασαν οι αρχηγοί των διαγωνιζομένων ομάδων του τελικού.

ΠΑΕΕΚ και Ακρίτας Χλώρακας μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ραντεβού της διάκρισης, το απόγευμα (15:00) της ερχόμενης Τετάρτης στο Δημοτική Στάδιο Γεροσκήπου.

Ο αρχηγός της ΠΑΕΕΚ Νικόλας Ορατίου τόνισε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου:

«Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το απολαύσει ο κόσμος που θα έρθει στη Γεροσκήπου. Από την πλευρά μας καλούμε τους Κερυνειώτες να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν τη μεγάλη προσπάθεια της διάκρισης. Η συμμετοχή σε ένα τελικό είναι ξεχωριστή εμπειρία».

Ο αρχηγός του Ακρίτα Χλώρακας Χρίστος Πέτρου περιμένει με τη σειρά του ένας τελικό γιορτή και μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου τόνισε:

«Ευχαριστούμε την Coca – Cola και την ΚΟΠ που δίνουν την ευκαιρία στις ομάδες των μικρών κατηγοριών να ζήσουν αυτή την εμπειρία και να διεκδικήσουν ένα τίτλο.

Ελπίζουμε ότι ο τίτλος θα μείνει στην Πάφο. Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε τον τελικό γιορτή και ο κόσμος να ζήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανείπωτη τραγωδία: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε τροχαίο - «Έσβησε» μοτοσικλετιστής – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του - Βίντεο
Δημοσκόπηση «Καθημερινής»: Οκτώ μήνες πριν την κάλπη - Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν είχαμε σήμερα εκλογές
Τραγωδία στη Λεμεσό: Έπεσε από τον δεύτερο όροφο και βρήκε τραγικό θάνατο 32χρονος - Προσπάθησε να μπει από το παράθυρο στο υπνοδωμάτιο
H Wizz Air στο «T»: Μεγάλη επένδυση στην Κύπρο με νέα δρομολόγια από Λάρνακα και για πρώτη φορά από Πάφο – Τα σχέδια για το μέλλον και ο παράγοντας «πόλεμος»
ΕΡΕΥΝΑ - Χριστούγεννα στην Κύπρο: «Εξαφανίζονται» οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία για διακοπές και ρεβεγιόν – Πού κυμαίνονται οι τιμές
Υπόθεση 102 κιλών ναρκωτικών: Είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές δύο από τους συλληφθέντες - Αφέθηκε ελεύθερος 49χρονος
Οι κατασκευαστές προειδοποιούν: Μην το κάνετε αυτό στο πλυντήριο ρούχων σας αμέσως μετά τη χρήση του

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE