Σημαντική ανακοίνωση: Σε αυτούς τους δρόμους της Λευκωσίας θα γίνονται έργα - Αναπόφευκτη η κίνηση

Σημαντική ανακοίνωση: Σε αυτούς τους δρόμους της Λευκωσίας θα γίνονται έργα - Αναπόφευκτη η κίνηση

Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα , απο Δευτέρα (13/1) οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης σε οδικές διασταυρώσεις της επαρχίας Λευκωσίας. 

 

Αυτή την εβδομάδα, οι εργασίες θα διεξαχθούν στις πιο κάτω συμβολές:
• Λεωφ. Λάρνακος/Λόρδου Βύρωνος (Δήμος Λευκωσίας)
• Οδός Αγ. Γεωργίου/Λεωφ. Μακαρίου (Δήμος Λακατάμειας)
• Λεωφ. Αθαλάσσας/Πειραιώς/Κοραή (Δήμος Στροβόλου)
• Πλατεία Σολωμού/Οδός Κ. Παντελίδη (Δήμος Λευκωσίας)

 

Οι εργασίες σε κάθε φωτοελεγχόμενη συμβολή ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας. Ξεκινούν καθημερινά, μετά την πρωινή ώρα αιχμής και ολοκληρώνονται πριν την απογευματινή ώρα αιχμής, εκτός απροόπτου, περιορίζοντας την αναπόφευκτη διαταραχή της κυκλοφορίας στο ελάχιστο δυνατόν. 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία στις συμβολές θα ελέγχεται από σύστημα προσωρινών φώτων τροχαίας ή θα γίνεται διαχείριση της κυκλοφορίας με τη βοήθεια της Αστυνομίας.

 

Υπενθυμίζεται οτι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος  στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, θα διεξάγονται από τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου.


Οι εργασίες θα διεξάγονται στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Ακτής του Κυβερνήτη, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, μεταξύ των ωρών 9.30π.μ. και 4.00μ.μ.. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου για απόσταση 300 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Στις υπόλοιπες περιοχές, το οδικό δίκτυο δεν καταγράφει οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα. Στις ορεινές περιοχές ωστόσο, οι δρόμοι είναι ολισθηροί και γι’ αυτό οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE