Ο Τραμπ λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν η Τεχεράνη θέλει να διαπραγματευθεί με την κυβέρνησή του

Ο Τραμπ λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει εάν η Τεχεράνη θέλει να διαπραγματευθεί με την κυβέρνησή του

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν το Ιράν δεχθεί να διαπραγματευθεί με την κυβέρνησή του όχι, αναφερόμενος στην εκτίμηση κορυφαίου συμβούλου του κατά τον οποίο η Ισλαμική Δημοκρατία δεν έχει άλλη επιλογή.

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Ρόμπερτ Ο` Μπράιεν δήλωσε σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου Fox News πως η "εκστρατεία μέγιστης πίεσης" της κυβέρνησης του Τραμπ φέρνει αποτελέσματα και πρόσθεσε πως το Ιράν "ασφυκτιά" και "δεν έχει καμία άλλη επιλογή παρά να έρθει στο τραπέζι" για να διαπραγματευθεί.

Πάντως σε ανάρτησή του αργότερα χθες στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter ο Τραμπ, αναφερόμενος στη συνέντευξη του Ο` Μπράιεν, σχολίασε: "Στην πραγματικότητα, δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο το εάν θα διαπραγματευθούν. Επαφίεται αποκλειστικά σε εκείνους [σ.σ. στους ηγέτες του Ιράν] αλλά δεν πρόκειται να αποκτήσουν πυρηνικά όπλα και `μη σκοτώνετε τους διαδηλωτές σας`".

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE