Τα εισιτήρια της ΑΕΚ για το Κύπελλο (Δεν ισχύουν τα διαρκείας)

Τα εισιτήρια της ΑΕΚ για το Κύπελλο (Δεν ισχύουν τα διαρκείας)

Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων της ΑΕΚ για τον εντός έδρας ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Η επίσημη ενημέρωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Στάδιο ΓΣΖ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (08/04) στις 19:00.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Δυτική εξέδρα και οι φίλοι της ΑΕΛ στην Ανατολική εξέδρα. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα (17:30) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η προπώληση άρχισε το πρωί και συνεχίζεται το απόγευμα από την μπουτίκ και τα γραφεία του Σωματείου, ενώ εισιτήρια θα διατίθενται και στα ταμεία του γηπέδου την μέρα του αγώνα.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου έχει οριστεί στα 20 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

ΔΕΝ ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. 

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας της μπουτίκ και των γραφείων:

Δευτέρα (06/04): 15:00-18:00
Τρίτη (07/04): 09:00-13:00, 15:00-18:00
Τετάρτη (08/04): 09:00-13:00, 14:00-17:00

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

ΔΗΣΥ: Σε πορεία εσωκομματικών εκλογών – Οι «ισχυρές» υποψηφιότητες και ο κίνδυνος των εσωτερικών εντάσεων

Λίγες ημέρες πριν από την επίσημη διαδικασία υποβολής ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα βουλευτικά ψηφοδέλτια του Δημοκρατικού Συναγερμού, το πολιτικό θερμόμετρο στην Πινδάρου ανεβαίνει αισθητά. Η ημερομηνία-ορόσημο της Τρίτης, 9 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία για έντονες εσωκομματικές διεργασίες, με τις μέχρι στιγμής ενδείξεις να συγκλίνουν στο ότι οι κάλπες, δεν θα αποφευχθούν σε αρκετές επαρχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE