Χριστοδουλίδης: Συναντήσεις με Μητσοτάκη, Παυλόπουλο και Δένδια στην Αθήνα

 Χριστοδουλίδης: Συναντήσεις με Μητσοτάκη, Παυλόπουλο και Δένδια στην Αθήνα

Συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Έλληνα Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψης του Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στην Ελλάδα, την Δευτέρα (13/1). 

Ο κ. Χριστοδουλίδης θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογο του στις 12:00 μμ κατά τη διάρκεια της οποίας θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις, το Κυπριακό, καθώς και ζητήματα περιφερειακού ενδιαφέροντος. Επιπλέον, θα υπογραφεί Μνημόνιο Κατανόησης για Πολιτικές Διαβουλεύσεις και Τεχνική Συνεργασία μεταξύ των δύο Υπουργείων Εξωτερικών. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο. 

Στις 15:00 ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκοπή Παυλόπουλο ενώ στις 17:30 θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE