«Πάρτι των παικτών σε μυστικό μέρος με 15 μοντέλα…»

«Πάρτι των παικτών σε μυστικό μέρος με 15 μοντέλα…»

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική το βράδυ της Κυριακής στο Μπέρμιγχαμ καθώς συνέτριψε με το εμφατικό 6-1 την Άστον Βίλα για την 22η αγωνιστική (χατ-τρικ ο Σέρχιο Αγκουέρο που έκανε διπλό ρεκόρ) και προσπέρασε την Λέστερ, για να είναι τώρα εκείνη στη 2η θέση της βαθμολογίας της Premier League, στο -14 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Σύμφωνα ωστόσο με την ιταλική ιστοσελίδα «Dagospia» που ειδικεύεται σε καυτές αποκαλύψεις από το χώρο της σόου μπιζ, το πάρτι που έστησαν οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγωνιστικό χώρο του «Βίλα Παρκ» μεταφέρθηκε και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και συμμετείχαν σε αυτό πανέμορφα μοντέλα.

Συγκεκριμένα από την Ιταλία, με την ιστοσελίδα να αποκαλύπτει πως οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Αγγλίας οργάνωσαν μία πικάντικη γιορτή σε ένα μυστικό μέρος, στο οποίο βρέθηκαν μαζί τους 15 μοντέλα και influencer, που έκαναν το ταξίδι από την Ιταλία για να τους συναντήσουν.

Το ίδιο μέσο ανέφερε σε σχετικό κείμενο πως όλα τα μοντέλα είχαν κράτηση για το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Mere Golf Resort & Spa», όπου εκεί έμειναν για λίγες ώρες την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε πούλμαν όπου συνάντησαν τους παίκτες για το μυστικό πάρτι.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE