Αιχμηρό ποστάρισμα Νεοφυτίδη – Ζητούν να μάθουν πού πάνε, εκατομμύρια ευρώ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αιχμηρό ποστάρισμα Νεοφυτίδη – Ζητούν να μάθουν πού πάνε, εκατομμύρια ευρώ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Αιχμηρό» ποστάρισμα από τον Επίτιμο Πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρο Νεοφυτίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τη συνεδρία της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έγινε χθες, όπου συζητήθηκε η δυσμενής διάκριση από πλευράς ΚΟΠ σε βάρος των διεθνών ποδοσφαιριστριών, οι οποίες έχουν… ανεπαίσθητη στήριξη από την Ομοσπονδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΒΟΥΛΗ: Όταν ζήτησαν ισοθερμικά ρούχα οι ποδοσφαιρίστριες τους είπαν «να αγοράσετε καλσόν από το Jumbo»

Συγκεκριμένα, ο κ. Νεοφυτίδης έγραψε:

«Για να τελειώνουμε με την ιστορία των ρούχων της Εθνικής, το θέμα είναι ότι αγωνίζονταν με μεταχειρισμένα ρούχα. Για τα κονδύλια όπως καταθέσαμε στη Βουλή, αναμένουμε να μάθουμε και εμείς που πάνε τα 11.100.000 από το Hat trick και τα 6.000.000 από το FIFA Forward».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE