Υπεύθυνοι και ΜΕΙΣ για την προστασία του «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»…

Υπεύθυνοι και ΜΕΙΣ για την προστασία του «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»…

Δεν το παίζω οικολόγος ούτε και περιβαλλοντιστής. Απλώς ενοχλούμαι τα τελευταία 24ωρα, επειδή υπάρχει άγρια «ρύπανση» στην ατμόσφαιρα των ΜΜΕ που ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου. 

Κάποιοι παράγοντες έχουν ξεφύγει, με αναρτήσεις ή και δηλώσεις που κάνουν σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

Το καταλαβαίνω ότι παν’ απ όλα είναι τα κλικς και τα νούμερα, για να είναι ικανοποιημένοι οι εργοδότες μας.

Όμως, όταν κάποιοι παράγοντες… φκάλλουν τζαι το σιηνί τζαι το παλλούτζιη, δεν είναι ανάγκη να αναπαράγουμε/αναδημοσιεύουμε τις θέσεις τους.

Δικαιολογημένα αρκετός κόσμος, τα έχει και με τους λειτουργούς των ΜΜΕ.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE