Δεν κάνουν ΑΣΧΗΜΑ, που το πάνε με… νέα ΣΥΝΤΑΓΗ!

Δεν κάνουν ΑΣΧΗΜΑ, που το πάνε με… νέα ΣΥΝΤΑΓΗ!

Πέρασε στα ψιλά η χθεσινή είδηση, ότι η Ομοσπονδία θα το… πάει με νέα συνταγή στην επιλογή του προπονητή της εθνικής αντρών. 

Τις τελευταίες μέρες, υπήρξαν πληροφορίες, ότι θα προσλάμβαναν Βέλγο τεχνικό διευθυντή για όλες τις εθνικές ομάδες.

Εν τέλει θα εντάξουν στο μισθολόγιο, Βέλγο επαγγελματία προπονητή, αλλά θα είναι ο καινούργιος Ομοσπονδιακός της Αντρών.

Το όνομα του Γιόχαν Βάλεμ (άγνωστο για μας εδώ στην Κύπρο), του οποίου το βιογραφικό δεν «τρελαίνει». (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ).

Θεωρούμε ότι δεν είναι καθόλου άσχημη η «λύση», που αποφάσισαν να δώσουν, για διαδοχή του Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο της μεγάλης εθνικής.

Ενδεχομένως ο άγνωστος… ξένος, να πετύχει πολύ περισσότερα πράγματα, από κάποιους άλλους που όταν προσελήφθησαν υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE