Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με την ΑΕΛ

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της ΑΕΚ:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ στο AEK ARENA, που θα διεξαχθεί τo Σάββατο (18/01) στις 17:00.

Η προπώληση ξεκίνησε σήμερα από την Μπουτίκ του Σωματείου, καθώς και ηλεκτρονικά.

Εισιτήρια θα πωλούνται για τις εξέδρες Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική), AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια).

Για την κερκίδα Γεώργιος Καραπατάκης (Δυτική) η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Για τις κερκίδες AJK Group (Ανατολική) και Πετρολίνα (Νότια) η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται η Κάρτα Φιλάθλου.

Οι είσοδοι, τα ταμεία και το Συνεργείο για την Κάρτα Φιλάθλου θα ανοίξουν στις 15:30.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας της Μπουτίκ:

Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-13:00″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE