Γιάννης Μπέζος: “Βαριέμαι, πλήττω φρικτά” – Eκνευρισμένος με δημοσιογράφο

Γιάννης Μπέζος: “Βαριέμαι, πλήττω φρικτά” – Eκνευρισμένος με δημοσιογράφο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Μπέζος μπροστά στις κάμερες δείχνει τον εκνευρισμό του σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Παρ’ολο μάλιστα που υπάρχουν κάμερες τολμά και αντιδρά και δεν τον νοιάζει αν γίνει θέμα συζήτησης.

Οταν οι δημοσιογράφοι τον πέτυχαν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ράφτης Κυριών” και ξεκίνησαν τις ερωτήσεις ο  ηθοποιός δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια τοου σε ερώτηση που δέχθηκε από τον δημοσιογράφο της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Αυτη την περίοδο ο Γιάννης Μπέζος, πρωταγωνιστεί τόσο στο θέατρο “Προσκήνιο” όσο και στο σίριαλ “Πέτα τη Φριτέζα”. Με αυτή την ευκαιρία ρωτήθηκε για τον διαχωρισμό των ηθοποιών σε θεατρικούς και τηλεοπτικούς.

Τότε ο ηθοποιός αντέδρασε λέγοντας »

“Μην με βάλετε σε αυτή την κουβέντα, δεν θα απαντήσω σε αυτά! Βαριέμαι! Πλήττω φρικτά με αυτές τις ερωτήσεις!”

“Έχουν απαντηθεί από το χρόνο εδώ και πολλά χρόνια. Άλλο…” θέλησε να εξηγήσει ο Γιάννης Μπέζος στον ρεπόρτερ του “Ευτυχείτε”.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλήρη στήριξη στις προσπάθειες για Κυπριακό εξέφρασε η φον ντερ Λάιεν στην Ολγκίν

Πλήρη στήριξη στις προσπάθειες για Κυπριακό εξέφρασε η φον ντερ Λάιεν στην Ολγκίν

Την πλήρη στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού εξέφρασε η Πρόεδρος της Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, μετά τη συνάντησή της με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE