ΚΑΡΤΑ: Τι έγινε στην συνεδρία της Επιτροπής της ΚΟΠ – Θα σταλούν στον Υπουργό οι εισηγήσεις

ΚΑΡΤΑ: Τι έγινε στην συνεδρία της Επιτροπής της ΚΟΠ – Θα σταλούν στον Υπουργό οι εισηγήσεις

Συνεδρίασε σήμερα στα Γραφεία της ΚΟΠ η Επιτροπή που συστάθηκε μετά από απόφαση της πρόσφατης Άτυπης Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΠ για μελετήσει συγκεκριμένες εισηγήσεις για τροποποίηση του νόμου περί καταστολής της βίας στους Αθλητικούς χώρους.

Στη συνεδρία, έγινε ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των εκπροσώπων των Σωματείων και της Ομοσπονδίας. Οι τελικές εισηγήσεις στις οποίες κατέληξαν, θα κωδικοποιηθούν και θα σταλούν προς μελέτη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Επιδίωξη της ΚΟΠ και των Σωματείων, είναι αυτές οι εισηγήσεις να συζητηθούν σε συνάντηση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και να προωθηθούν από κοινού στη Βουλή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Καζακστάν - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στο Καζακστάν θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2026, στην οποία θα συνοδεύεται από μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και επιχειρηματική αποστολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE