ΛΕΜΕΣΟΣ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Κατήγγειλε ότι καθηγητής τον άρπαξε από τον λαιμό και τον απείλησε να τον ρίξει από ύψος δύο μέτρων - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Κατήγγειλε ότι καθηγητής τον άρπαξε από τον λαιμό και τον απείλησε να τον ρίξει από ύψος δύο μέτρων - VIDEO

Ακόμα ένα περιστατικό βίας σε σχολικό χώρο, σημειώθηκε την Τρίτη 14/01 σε Γυμνάσιο στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή του SIGMA «Μεσημέρι και κάτι», πατέρας μαθητή κατήγγειλε στην Αστυνομία εκπαιδευτικό, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε στο παιδί του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο εκπαιδευτικός, κάλεσε τον μαθητή να κλείσει την μουσική, κατά την διάρκεια του διαλύματος, και ο μαθητής του απάντησε πως υπάρχει υπεύθυνος για την μικροφωνική και πως δεν γνωρίζει ο ίδιος πώς να την κλείσει.

Τότε ο καθηγητής απείλησε τον μαθητή ότι θα τον κτυπήσει και ο μαθητής του απάντησε πως δεν έχει τέτοιο δικαίωμα. Στην συνέχεια, και σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο πατέρας του μαθητή, ο καθηγητής άρπαξε τον μαθητή από τον λαιμό και τον απείλησε να τον ρίξει από ύψος δύο μέτρων.

Το περιστατικό τελείωσε όταν οι υπόλοιπο μαθητές και καθηγητές επενέβησαν. Ο πατέρας του μαθητή προέβη σε προσωπική καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας και την Αστυνομία και αναφέρθηκε πως ο καθηγητής, επανειλημμένα έχει αυτή την συμπεριφορά προς τους μαθητές.

Η Αστυνομία προχώρησε και εκτέλεσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του καθηγητή, ο οποίος ανακρίθηκε για επίθεση και πρόκληση πραγματικής βλάβης και αφού κατηγορήθηκε γραπτός αφέθηκε ελεύθερος.   

Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση του πατέρα στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι»:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE