LIFESTYLE

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle στον Καναδά μετά το Megxit

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle στον Καναδά μετά το Megxit

DATA[

Μετά το χαμό που προκλήθηκε με την ανακοίνωση του ζευγαριού οτι θέλει να αποποιηθεί των βασιλικών του καθηκόντων , η Δούκισσα του Sussex έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση..

H Meghan Markle φωτογραφήθηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη στον Καναδά, ντυμένη απλά, να επιβιβάζεται σε ένα υδροπλάνο στη Βικτόρια με προορισμό το Βανκούβερ, όπου επισκέφτηκε το κέντρο φροντίδας γυναικών Downtown Eastside Women’s Centre.

Πρόκειται για ένα κέντρο το οποίο παρέχει βοήθεια και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε γυναίκες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας ή χρειάζονται άλλου είδους υποστήριξη. Η Meghan Markle δεν δίστασε επίσης να φωτογραφηθεί με το προσωπικό, χαμογελώντας πλατιά.

Το προσωπικό του κέντρου, δημοσίευσε στο Facebook μια φωτογραφία μαζί με την Δούκισσα, το απόγευμα της Τρίτης κατα την διάρκεια της επίσκεψης της. «Δείτε με ποιον ήπιαμε τσάι σήμερα! Η Δούκισσα του Sussex, Meghan Markle, μας επισκέφτηκε για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν γυναίκες της κοινότητας».

«Ρώτησε τι μπορεί να χρειάζονται οι γυναίκες, στο πλαίσιο της στήριξης. Ήταν μια ωραία συνάντηση», δήλωσε ένα από τα μέλη του προσωπικού, τονίζοντας πως κανείς δεν γνώριζε για την επίσκεψη της Meghan μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top