ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχισαν οι εργασίες για τον παραλιακό πεζόδρομο της Κισσόνεργας

Αρχισαν οι εργασίες για τον παραλιακό πεζόδρομο της Κισσόνεργας

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τον παραλιακό πεζόδρομο της Κισσόνεργας και το έργο αναμένεται να είναι έτοιμο προς παράδοση στο τέλος του Απρίλη του 2020, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κ.Σ. Κισσόνεργας.

Όπως αναφέρεται, η  χρηματοδότηση θα γίνει από συσσωρευμένα αποθέματα του ταμείου του Κ.Σ. Κισσόνεργας και από το ειδικό ταμείο στο οποίο έχουν καταβληθεί κεφάλαια για τις δεσμεύσεις για κατασκευή πεζόδρομου.

Στην ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Κ.Σ. Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού, σημειώνει πως ήδη υπεγράφησαν τα συμβόλαια για άμεση έναρξη των εργασιών.

Όπως αναφέρει ο κ. Στυλιανού, το  έργο, σε πρώτη φάση, θα στοιχίσει γύρω στις €300,000 θα είναι μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων, θα ενώσει όλα τα ξενοδοχεία της τουριστικής περιοχής της Κισσόνεργας και θα έχει ενιαίο σχεδιασμό που συνάδει με το περιβάλλον και τις αναπτύξεις που έχουν γίνει στην περιοχή.

Παρόλο που η κατασκευή του πεζόδρομου, στην τελική του μορφή, αρχικά προϋπολογιζόταν να στοιχίσει γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ (€3,000,000), το Συμβούλιο, προστίθεται στην ανακοίνωση,  έχοντας πάντοτε υπόψη τις οικονομικές του δυνατότητες, αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές στον σχεδιασμό και με συνετή διαχείριση φιλοδοξεί το έργο να στοιχίσει σε πρώτη φάση γύρω στις τριακόσιες χιλιάδες, δηλαδή περίπου στο ένα  δέκατο του αρχικού προϋπολογισμού, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμανε συναγερμός για πυρκαγιά και βρέθηκε καμένο αυτοκίνητο σε γκρεμό – Αποκλείστηκε η σκηνή  

Ανάλυση: Τι σημαίνει για το πολιτικό σύστημα η εκλογή του Φειδία - Η τιμωρητική ψήφος, οι χαμένοι και οι… κερδισμένοι

Πού πήγε το «άρωμα γυναίκας»; - Φανερή η «θηλυκή» απουσία από τους νικητές όλων των εκλογικών αναμετρήσεων

Έτσι σχολιάζει η Κυβέρνηση το «σοκ» της κάλπης – Ο Φειδίας «εκπροσωπεί τα παιδιά των 800 και 1000 ευρώ»

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Ξεσπάει η μητέρα της - «Τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε»

Άντζελα Δημητρίου: Πρόωρο τέλος στη συνεργασία της με την Έλντα Πανοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη



LIVE: Ανακηρύχθηκαν οι έξι Ευρωβουλευτές - Λαμβάνουν επίσημα το χρίσμα οι τοπικοί άρχοντες

LIVE: Ανακηρύχθηκαν οι έξι Ευρωβουλευτές - Λαμβάνουν επίσημα το χρίσμα οι τοπικοί άρχοντες

Σήμερα Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, πραγματοποιούνται οι τελετές ανακήρυξης των εκλεγέντων των Ευρωεκλογών και Δημοτικών Εκλογών για όλα τα αξιώματα. Καταρχάς, o Γενικός Έφορος Εκλογών προέβη στην ανακήρυξη των εκλεγέντων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» ενώ μετέπειτα ακολουθούν οι ανακηρύξεις των εκλεγέντων στα αξιώματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα γίνουν από τους Εφόρους Εκλογής των οικείων εκλογικών περιφερειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλη την διαδικασία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top