Επανασυστάθηκε στην Ελλάδα το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου

Επανασυστάθηκε στην Ελλάδα το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου

Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου αποφάσισε να επανιδρύσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε ο Έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, Υπουργός αναλαμβάνει ο Νότης Μηταράκης και Αναπληρωτής Υπουργός διορίζεται ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
 
Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής είχε καταργηθεί όταν η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές του Ιουλίου και οι αρμοδιότητές του είχαν περάσει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Αιχμές Χρίστου Ορφανίδη: «Δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το Κυπριακό»

Σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, κάνει λόγο για δύο σχολές σκέψης εντός του ΔΗΚΟ, για το κυπριακό, οι οποίες σύμφωνα με τον βουλευτή, δημιουργήθηκαν μετά τον θάνατο του Τάσσου Παπαδόπουλου.