ΠΑΦΟΣ: Ακυρώθηκε εκποίησης κύριας κατοικίας – «Υπέβαλε αίτηση την υστάτη»

ΠΑΦΟΣ: Ακυρώθηκε εκποίησης κύριας κατοικίας – «Υπέβαλε αίτηση την υστάτη»

Νέα ακύρωση εκποίησης κύριας κατοικίας, πέτυχε το γραφείο του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου Παύλου Ιωάννου την Τετάρτη 15/01.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, η εκποίηση είχε προγραμματιστεί για τις 20 Ιανουαρίου και αφορούσε κύρια κατοικία στην Πάφο.

Όπως αναφέρεται, ο βασικός λόγος για τον οποίο επετεύχθη η ακύρωση αυτή, «συνίσταται στο ότι η ενδιαφερόμενη υπέβαλε αίτηση για ένταξή της στο σχέδιο «ΕΣΤΙΑ» την υστάτη, δηλαδή στις 31/12/2019, και επομένως δεν συνέτρεχε λόγος να προχωρήσει η διαδικασία, αφού θα εξετάζετο το ενδεχόμενο ένταξής της στο σχέδιο».

Ο κ. Ιωάννου ευχαριστεί τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου Χάρη Πουαγκαρέ, και τους συνεργάτες του, στις διάφορες εμπλεκόμενες Διευθύνσεις της τράπεζας «για τις ταχύτατες ενέργειες τους, που οδήγησαν στην ακύρωση της πιο πάνω προγραμματισθείσας εκποίησης».

Η ενέργεια αυτή της τράπεζας, σημειώνεται, «συνάδει πλήρως με τις εξαγγελθείσες πρόνοιες του Σχεδίου «ΕΣΤΙΑ» και τις συναφείς εξαγγελίες της Κυβέρνησης».

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE