Ξέσπασε ο Αντρέας Γεωργίου- «Το διαψεύδω κατηγορηματικά»

Ξέσπασε ο Αντρέας Γεωργίου- «Το διαψεύδω κατηγορηματικά»

Την οργισμένη ανάρτηση του Κύπριου ηθοποιού και παραγωγού προκάλεσε δημοσίευμα που έκανε λόγο πως η σειρά «8 Λέξεις» πρόκειται να ανανεωθεί, ριζικά με πολλούς ηθοποιούς να αποχωρούν.

Ο δημοφιλής συμπατριώτης μας, θέλησε μέσω ανάρτησής του στο instagram να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας στο μήνυμά του, πως κανένας ηθοποιός δεν αποχωρεί από τη σειρά. Ο Ανδρέας Γεωργίου ευχαρίστησε παράλληλα το τηλεοπτικό κοινό για την αγάπη του.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου για τις «8 Λέξεις»

«Δε ξέρω γιατί ξαφνικά παίρνω πολλά μηνύματα ότι θα αποχωρήσουν ηθοποιοί από τη σειρά. Όπου κι αν γράφτηκε αυτό, το διαψεύδω κατηγορηματικά. Φαίνεται ότι κάποιος σήμερα δεν είχε τι να γράψει. Προφανώς υπάρχουν και τα δημοσιεύματα «λάσπη». Κανείς δεν αποχωρεί από τη σειρά. Οι ήρωές μας αγαπήθηκαν και επενδύουμε πολύ στις ιστορίες τους. Με αυτήν την ευκαιρία θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE