ΕΞΑΛΛΟΣ ο προπονητής με τους αντίπαλους οπαδούς – Τους αποκάλεσε… π@υτ@@@ς γιους!

ΕΞΑΛΛΟΣ ο προπονητής με τους αντίπαλους οπαδούς – Τους αποκάλεσε… π@υτ@@@ς γιους!

Ο τεχνικός της Αταλάντα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ξέσπασε κατά των οπαδών της Φιορεντίνα κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου.

Απίστευτη δήλωση του προπονητή της Αταλάντα, Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, μετά το τέλος του ματς Κυπέλλου με τη Φιορεντίνα.

Ο έμπειρος τεχνικός αντέδρασε κατά μιας μερίδας οπαδών των «βιόλα», που τον αποδοκίμαζαν και τον έβριζαν με χυδαίες εκφράσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Εγώ δεν έχω προσβάλει ποτέ κανέναν. Ήμουν παθιασμένος με το παιχνίδι και την ομάδα μου και εκείνοι μου έλεγαν ότι είμαι π@υτ@@@ς γιος. Εμένα η μάνα μου πολέμησε για να είναι εδώ αυτοί οι ηλίθιοι. Π@υτ@@@ς γιοι είναι αυτοί!».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας επιβεβαιώνει, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, τη βούληση για τριμερή συνάντηση ΥΠΕΞ Ελλάδας – Συρίας – Κύπρου τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της 80ής Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των ΗE στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE