Πετεβίνος: «Πρέπει να συμβιβαστούμε και με τη βαθμολογία… »

Πετεβίνος: «Πρέπει να συμβιβαστούμε και με τη βαθμολογία… »

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις του: 

«Πρέπει να δούμε ποια είναι πραγματικότητα, πρέπει να συμβιβαστούμε με το αποτέλεσμα και την αδυναμία να τελειώσουμε φάσεις. Είχαμε 14 τελικές και δεν σκοράραμε. Πρέπει να συμβιβαστούμε και με τη βαθμολογία. Να βρούμε τα λάθη και να κοιτάξουμε μπροστά όπως είπε ο Πραξιτέλης. Ότι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Είναι αδικαιολόγητο να μην δείχνουμε ψυχραιμία να μας καταβάλει το άγχος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE