Πρόκριση με Μάτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τα ζευγάρια του δ΄ γύρου

Πρόκριση με Μάτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τα ζευγάρια του δ΄ γύρου

Το πρώτο ματς στο Molineux είχε λήξει ισόπαλο δίχως γκολ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδέχθηκε πιο συνεπής στη Ολντ Τράφορντ, έκαμψε δύσκολα με 1-0 την αντίσταση της Γουλβς και με το γκολ του Χουάν Μάτα προκρίθηκε στους 32 του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Όλε-Γκούναρ Σόσλκερ ξεκούρασε τον Ράσφορντ και τον Λίνγκαρντ, αλλά καθώς τα έβρισκε σκούρα κόντρα στην ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο πέρασε τον πρώτο στο 63ο λεπτό στη θέση του Τζέιμς. Η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ μετά από τέσσερα λεπτά.

Ο Χουάν Μάτα σφράγισε το εισιτήριο για την τέταρτη φάση της διοργάνωσης. Ο Μαρσιάλ στο 67ο λεπτό έβαλε στην πλάτη τους αμυντικούς, έβγαλε μόνο του τον Ισπανό και αυτός έσκαψε προ του Ράντι. Highlight του ματς ήταν η ντρίμπλα του Ραούλ Χιμένες, καθώς ο Μεξικανός με μια ντρίμπλα άδειασε τρεις γηπεδούχους.

Ματσάρα έγινε στο Καρλάιλ, ανάμεσα στην τοπική ομάδα η οποία είχε φύγει με 2-2 από το Κάρντιφ στο πρώτο ματς. Οι Ουαλοί νίκησαν 4-3 και προκρίθηκαν στους 32 του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 4ΟΥ ΓΥΡΟΥ
Γουότφορντ ή Τρανμίρ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Χαλ – Τσέλσι

Σοαυθάμπτον – Τότεναμ

ΚΠΡ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Μπόρνμουθ – Άρσεναλ

Νορθάμπτον – Ντέρμπι

Μπρέντφορντ – Λέστερ

Μίλγουολ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ρέντινγκ – Κάρντιφ

Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρομ

Μπέρνλι – Νόριτς

Κόβεντρι – Μπέρμιγχαμ

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ

Νιούκαστλ – Όξφορντ

Πόρτσμουθ – Μπάρνσλι

Σριούσμπερι – Λίβερπουλ

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE