Η γκάφα δημοσιογράφου που έκανε έξαλλο τον Βαρθακούρη: Σταματάω τη συνέντευξη εδώ- VIDEO

Η γκάφα δημοσιογράφου που έκανε έξαλλο τον Βαρθακούρη: Σταματάω τη συνέντευξη εδώ- VIDEO

Ο Χάρης Βαρθακούρης έγινε έξαλλος με δημοσιογράφο. Τι συνέβη;

Ενώ έδινε συνέντευξη για την εκπομπή «Ευτυχείτε» ρωτήθηκε το τραγούδι που λέει στις εμφανίσεις του και κάνει πανικό με εκείνον να αναφέρει το «Βράδια αξημέρωτα».

Μόλις το άκουσε ο δημοσιογράφος μπερδεύτηκε και νόμιζε πως είναι τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη καθώς έχουν τον ίδιο τίτλο κάνοντας τον τραγουδιστή έξαλλο.

«Σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Στο ορκίζομαι σταματάω τη συνέντευξη. Τι είπες τώρα; Είναι δικό μου τραγούδι 18 ετών… Ωωωω… Μούντζα που μου έδωσες. Αν ήξερες τι είπες τώρα. Μα τω Θεώ. Είναι ό,τι χειρότερο μπορούσες να μου πεις, στο ορκίζομαι. Έχει ανέβει η θερμοκρασία μου τώρα. Δε μπορώ να πιστέψω ότι είπα αυτό τον τίτλο και η απάντησή σου ήταν αυτή που ήταν. Αλήθεια δε μπορώ. Θεωρώ πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως και να το μπαλώσεις τώρα δεν…».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE