Ανακοίνωση μεταγραφής – Έφυγε ο παίκτης από ΑΠΟΕΛ και πήγε στην Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση μεταγραφής – Έφυγε ο παίκτης από ΑΠΟΕΛ και πήγε στην Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Νέα ανακοίνωση μεταγραφής από το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

«Η διοικούσα επιτροπή του φούτσαλ της Ανόρθωσης, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο φουτσαλιστή Rodrigo Andrei Silva Santos ευρέως γνωστού ως Fumaça.

Για να ακριβολογούμε ο Βραζιλιάνος πίβοτ επιστρέφει στην ομάδα μας, με ένα και μοναδικό στόχο. Να επαναλάβει ότι έκανε και το 2017 με το Φοίνικα στο στήθος. Να γίνει πρωταθλητής. Ο Φουμάσα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πίβοτ με παραστάσεις στο πιο ψηλό επίπεδο, συλλέκτης τίτλων με αναμφίβολα ξεχωριστή διάκριση την κατάκτηση του Uefa Futsal Cup το 2013. Στο πρώτο μισό της χρονιάς, ο Φουμάσα αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ, εκεί όπου σε 7 παιχνίδια σημείωσε ισάριθμα τέρματα.

Καλωσορίζουμε τον Φουμάσα πίσω στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε πάνω από όλα να είναι υγιής και μία χρονιά γεμάτη διακρίσεις και επιτυχίες».

Διαβάστε επίσης: 

Η μία ανακοίνωση πίσω από την άλλη – Πήρε προπονητή που πέρασε από ΑΠΟΕΛ, αποχώρησαν παίκτες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.