ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Νέο κύμα μεταθέσεων –Έρχονται και προαγωγές

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Νέο κύμα μεταθέσεων –Έρχονται και προαγωγές

Τι είχαμε γράψει νωρίτερα (14:48 - 16/01) - Νέο κύμα μεταθέσεων στο αστυνομικό σώμα.

Του Φάνη Μακρίδη

Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του σώματος, αριθμός μελών της δύναμης μετακινείται προσεχώς σε άλλα πόστα.

Άλλωστε, είναι πάγια τακτική οι μεταθέσεις να γνωστοποιούνται μέχρι το τέλος της εβδομάδας προκειμένου να έχουν χρόνο τα μέλη της δύναμης να προετοιμάζονται για τα νέα τους καθήκοντα.

Πάντως, δεν υπάρχει ξεκάθαρη πληροφόρηση για την κλίμακα των μεταθέσεων. Δηλαδή, κατά πόσον ο αριθμός θα είναι μεγάλος.

Μετά τις μεταθέσεις έπονται και προαγωγές αξιωματικών. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για διάφορους λόγους υπάρχουν αρκετές κενωθείσες θέσεις Αστυνόμων Β΄. Κατά συνέπεια θα γίνουν και οι ανάλογες προαγωγές για κάλυψή τους.

Πηγή μας ανέφερε ότι οι προαγωγές ενδέχεται να γίνουν εντός του Φεβρουαρίου αν όχι πιο σύντομα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE