Αυξήθηκε, για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο, το γ΄ τρίμηνο του 2019, ο Δείκτης Τιμών Κατοικιών, σε ετήσια βάση

Αυξήθηκε, για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο, το γ΄ τρίμηνο του 2019, ο Δείκτης Τιμών Κατοικιών, σε ετήσια βάση

Αύξηση, για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο, παρουσίασε το τρίτο τρίμηνο του 2019, σε ετήσια βάση, ο Δείκτης Τιμών Κατοικιών, ενώ μείωση για πρώτη φορά, σημείωσε ο Δείκτης σε τριμηνιαία βάση, ύστερα από τρία συνεχόμενα τρίμηνα αύξησης.  

Ειδικότερα, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση της Στατιστικής Υπηρεσίας, ο ΔΤΚατ για το τρίτο τρίμηνο του 2019, υπολογίζεται στις 105,69 μονάδες, σε σύγκριση με 112,27 μονάδες το προηγούμενο τρίμηνο και 103,30 μονάδες το τρίτο τρίμηνο του 2018.  
 
Συγκρινόμενος με το δεύτερο τρίμηνο του 2019, ο ΔΤΚατ μειώθηκε κατά 5,9% και σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2018 αυξήθηκε κατά 2,3%. Σε ετήσια βάση, η αύξηση του Δείκτη άρχισε από το τέταρτο τρίμηνο του 2016.
 
Σημειώνεται πως το δεύτερο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, ο ΔΤΚατ κατέγραψε το υψηλότερο του επίπεδο από το τρίτο τρίμηνο του 2011.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE