Χάνει τον πρώτο ημιτελικό ο Γκόμες

Χάνει τον πρώτο ημιτελικό ο Γκόμες

Πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε σήμερα ο Τιάγκο Γκόμες και όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την Ομόνοια.

Ο Πορτογάλος μέσος θα συνεχίσει τη φυσιοθεραπεία και θα συνεχίσει την φυσιοθεραπεία και θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με την επανέναρξη του πρωταθλήματος στον αγώνα με τον Ερμή. Εκτός από τον αγώνα με την Ομόνοια θα μείνει και ο Πάρντο ο οποίος προπονήθηκε κανονικά αλλά δεν συμμετείχε στο δίτερμα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE