Καυστική παρέμβαση Προέδρου της Δημοκρατίας για Κυπριακό ποδόσφαιρο – «Κάποιοι διαιτητές μαζί με διεφθαρμένους…»

Καυστική παρέμβαση Προέδρου της Δημοκρατίας για Κυπριακό ποδόσφαιρο – «Κάποιοι διαιτητές μαζί με διεφθαρμένους…»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, είναι παρών στην Ετήσια Γιορτή των Αρίστων Αθλητών της Ε.Α.Κ. που πραγματοποιείται στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο με αφορμή και τις τελευταίες εξελίξεις με τους φακέλους της UEFA και έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά το συγκεκριμένο απόσπασμα:

«Θα προεδρεύσω σύσκεψης τις επόμενες μέρες για τη βελτίωση των γηπέδων. Δεν μπορείς να εφαρμόζεις την κάρτα φιλάθλου, η οποία διευκρινίζω ότι ήρθε για να μείνει, και να μην φροντίζεις για τις εγκαταστάσεις των γηπέδων.

Θέλω να πω και κάτι ακόμα που το έχω μέσα μου. Πρέπει να δούμε και τι θα γίνει με τις κόκκινες κάρτες ορισμένων διαιτητών, γιατί υπάρχουν και μερικοί έντιμοι. Μαζί με μερικούς διεφθαρμένους παράγοντες, μας κάνουν να δεχόμαστε κάθε τόσο κόκκινους φακέλους.

Ήρθε η ώρα να καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία για να δούμε ξανά τον κόσμο να επιστρέφει στα στάδια, χωρίς την αγωνία για το τι στοιχημάτισαν και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Ήμουν υποχρεωμένος να το πω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE