Σεισμός 5,4R στο Μεξικό

Σεισμός 5,4R στο Μεξικό

Σεισμική δόνηση 5,6 βαθμών σημειώθηκε στη νότια Πολιτεία Οαχάκα του Μεξικού, κοντά στο Σαλίνα Κρους, ανακοίνωσε το μεξικανικό εθνικό σεισμολογικό κέντρο.

 

Ο σεισμός έγινε αισθητός έως τη μεξικανική πρωτεύουσα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα ή υλικές ζημιές μέχρι στιγμής.

Το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο (USGS) από την πλευρά του εκτίμησε ότι η δόνηση αυτή ήταν ισχύος 5,3 βαθμών.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE