Τηλεφωνική επικοινωνία Καλίν - Ομπράιαν για Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία Καλίν - Ομπράιαν για Λιβύη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Ρόμπερτ Ομπράιαν είχε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν και συμφώνησαν να προβούν στις αναγκαίες προτάσεις στις πλευρές της Λιβύης για υλοποίηση της εκεχειρίας.



Σε ανακοίνωσή της η τουρκική προεδρία αναφέρει ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία Καλίν και Ομπράιεν συζήτησαν το Συριακό, τις εξελίξεις στη Λιβύη και την Σύνοδο του Βερολίνου, ενώ επεσήμαναν τη σημασία για συμφωνία στο Ιντλίμπ της Συρίας και την εφαρμογή της εκεχειρίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι συμφώνησαν να προβούν στις αναγκαίες προτάσεις προς τις ενδιαφερόμενες πλευρές για υλοποίηση της κατάπαυσης του πυρός στη Λιβύη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE