ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο εκρηκτικός μηχανισμός προκάλεσε ζημιές σε όχημα 42χρονου - ‘Εν πάει πουθενά ο νους μου’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο εκρηκτικός μηχανισμός προκάλεσε ζημιές σε όχημα 42χρονου - ‘Εν πάει πουθενά ο νους μου’

Διόλου ξεκάθαρη δείχνει εκ πρώτης όψεως η υπόθεση που έχει να κάνει με εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη το βράδυ της Πέμπτης (16/01) σε χώρο στάθμευσης οικίας στη Λεμεσό.

Ο 42χρονος όταν κλήθηκε από τους ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού να καταθέσει αν έχει ενδείξεις για τον δράστη ή τους δράστες, φέρεται να ανέφερε πως «εν πάει πουθενά ο νους μου».

Εξήγησε πως δεν έχει διαφορές με κανέναν και άγνοια για το ποιος ή ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από το περιστατικό.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 21:40 (16/01), ενώ το αυτοκίνητο του 42χρονου βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης της κατοικίας του.

Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων και πυροτεχνουργός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, ο οποίος διαπίστωσε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδιο εκρηκτικό αντικείμενο με εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος, που είχε τοποθετηθεί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Από την έκρηξη, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο και σε τζάμια της οικίας του 42χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.