ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης στη Λευκωσία

Συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης στη Λευκωσία

Άρχισαν από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019 και θα συνεχιστούν για περίπου πέντε μήνες ακόμη, οι εργασίες αντικατάστασης πεπαλαιωμένου εξοπλισμού σηματοδότησης από ιδιωτική εταιρεία σε 69 φωτοελεγχόμενες συμβολές στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας με νέου τύπου χαμηλής κατανάλωσης λαμπτήρες LED, τοποθέτησης συστήματος  καταμέτρησης εναπομείναντα χρόνου και συστήματος ζήτησης τύπου αφής για πεζούς.

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Εργων αναφέρει ότι "οι εργασίες πολιτικής μηχανικής και αντικατάστασης του εξοπλισμού σε κάθε φωτοελεγχόμενη συμβολή θα ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας ενώ κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία στις συμβολές θα ελέγχεται από σύστημα προσωρινών φώτων τροχαίας ή θα γίνεται διαχείριση της κυκλοφορίας με τη βοήθεια της Αστυνομίας".

Την εβδομάδα 20/1/2020 – 24/1/2020 θα διεξάγονται εργασίες στις πιο κάτω συμβολές (οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός μιας ημέρας από τις πιο πάνω ημερομηνίες αναλόγως των καιρικών συνθηκών):

Λεωφ. Λάρνακος/Λόρδου Βύρωνος           (Δήμος Λευκωσίας)
Οδός Αγ. Γεωργίου/Λεωφ. Μακαρίου         (Δήμος Λακατάμειας)
Λεωφ. Αθαλάσσας/Πειραιώς/Κοραή           (Δήμος Στροβόλου)

Οι εργασίες θα αρχίζουν καθημερινά μετά την πρωινή ώρα αιχμής και θα ολοκληρώνονται πριν την απογευματινή ώρα αιχμής, εκτός απροόπτου, περιορίζοντας την αναπόφευκτη διαταραχή της κυκλοφορίας στο ελάχιστο δυνατό.

Επίσης, το Τμήμα  Δημοσίων Εργων αναφέρει ότι "την περίοδο 20/1/2020 - 28/2/2020, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00,σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου (Α3) Αεροδρόμιο Λάρνακας - Παραλίμνι, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος δέντρων από τα ερείσματα του δρόμου".

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 500μ. περίπου, κάθε φορά, σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου και από τις δύο κατευθύνσεις, από τον κυκλικό κόμβο ‘Αεροδρομίου Λάρνακας’ μέχρι και την τρίτη έξοδο προς Ξυλοφάγου. 

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση Μεταξά: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες κατά τριών αξιωματούχων – Συνεχίζονται να διώκονται ποινικά άλλοι δώδεκα

Φωτιές σε δυο διαφορετικά σχολεία στη Λεμεσό - Σε συναγερμό οι Αρχές

Έρχονται κι άλλα «έξυπνα φώτα» - Πού και πότε αναμένεται να τα δούμε στους δρόμους

«Ατυχής και άστοχη» χαρακτήρισε την δήλωση του Αρχιεπίσκοπου ο Βαβούσκος - «Ό,τι άλλο ακούσετε είναι μούφα»

Επίδομα Τέκνου: Όσα πρέπει να ξέρεις για τους δικαιούχους, τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά

Συνελήφθη 27χρονος για υπόθεση παράνομης απασχόληση - Κατηγορήθηκε ο εργοδότης του



ΠτΔ σε Εμίρη του Κατάρ - «Υπάρχει ειλικρινής πολιτική βούληση από την Κυπριακή Δημοκρατία να εργαστεί μαζί σας»

ΠτΔ σε Εμίρη του Κατάρ - «Υπάρχει ειλικρινής πολιτική βούληση από την Κυπριακή Δημοκρατία να εργαστεί μαζί σας»

Στην αμοιβαία βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου – Κατάρ, ιδιαίτερα στους τομείς της οικονομίας και των επενδύσεων, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Εμίρης του Κατάρ  Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani, ο οποίος πραγματοποιεί, για πρώτη φορά, επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top