Κ. Κούσιος: Δυστυχώς ο μηδενισμός του ΑΚΕΛ συνεχίζεται

Κ. Κούσιος: Δυστυχώς ο μηδενισμός του ΑΚΕΛ συνεχίζεται

«Δυστυχώς, ο μηδενισμός του ΑΚΕΛ συνεχίζεται. Είναι καλά γνωστό ότι δεν διστάσαμε να παραδεχθούμε πως υπήρξαν κενά στους ελέγχους κατά τα πρώτα στάδια του προγράμματος επενδύσεων, με αποτέλεσμα να διαπραχθούν περιορισμένα λάθη», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, απαντώντας στο ΑΚΕΛ.

«Το ΑΚΕΛ, όμως, γνωρίζει καλά πως με αποφασιστικότητα και πολιτική βούληση προχωρήσαμε σε τέτοιες διορθωτικές κινήσεις, από τις αυστηρότερες που προσφέρει πλειάδα κρατών, με παρόμοια επενδυτικά προγράμματα, προκειμένου να προστατεύσουμε το πρόγραμμα που έχει συμβάλει σημαντικά στην έξοδο της χώρας από την κρίση, στην οικονομική ανάπτυξη των τελευταίων ετών, καθώς και στην κάθετη μείωση της ανεργίας», προσθέτει ο κ. Κούσιος.

«Δεν επιθυμούμε το συγκεκριμένο θέμα να αποτελέσει σημείο τριβής. Αυτό που θα πρέπει όλοι να κάνουμε είναι να αναμένουμε την έκθεση της Moneyval που είναι και η καθ’ ύλην αρμόδια να κρίνει τις πρακτικές που κάθε κράτος εφαρμόζει και την πρόοδο που σημειώνει», καταλήγει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE