Ο Υπουργός Οικονομικών μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Eurogroup

Ο Υπουργός Οικονομικών μεταβαίνει στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Eurogroup

Ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, αναχωρεί την Κυριακή για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Eurogrοup, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, στο περιθώριο του Eurogroup, ο κ. Πετρίδης έχει προγραμματισμένες συναντήσεις με την Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων της ΕΕ Elisa Ferreira, τον Επίτροπο Διεύρυνσης της ΕΕ κ. Johannes Hahn όπως επίσης και τον Γενικό Διευθυντή της Υπηρεσίας Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Maarten Verwey.

Ο Υπουργός Οικονομικών επιστρέφει στην Κύπρο την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.