Ώρα να ξεκινήσει η αντεπίθεση!

Ώρα να ξεκινήσει η αντεπίθεση!

Ο ΑΠΟΕΛ, βγάζει προβληματική εικόνα στο γήπεδο, και δεν πείθει με τις εμφανίσεις του, ενώ έχασε και πολύτιμο έδαφος προς την κορυφή, παρόλα αυτά είναι έτοιμος να ξεκινήσει την αντεπίθεση του.

Οι γαλαζοκίτρινοι, δεν έχουν δείξει μέχρι στιγμής, τι… διαθέτει το ρόστερ της. Είναι ποιοτικό και γεμάτο βάθος, αλλά αυτό πρέπει να φανεί και στο γήπεδο, εκεί που η ομάδα δυσκολεύεται. Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, έχει εντοπίσει τα… αδύνατα σημεία του ΑΠΟΕΛ και προσπαθεί μέσα από δουλειά που γίνεται στον «Αρχάγγελο», να τα διορθώσει.

Οι ποδοσφαιριστές, άρχισαν να καταλαβαίνουν, πως αν δεν πάρουν τα πάνω τους, δεν θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, και ο εγωισμός τους «πληγώθηκε». Μόνοι αυτοί μπορούν να βγάλουν από το… αδιέξοδο τους γαλαζοκίτρινους.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας, πιστεύουν πως ήρθε η ώρα να αφήσουν πίσω αυτή την εικόνα και να αρχίσουν να θυμίζουν ξανά… ΑΠΟΕΛ. Είναι μια δύσκολη στιγμή, ωστόσο είναι μαθημένο στα δύσκολα και πανέτοιμο να ανατρέψει αυτή την κατάσταση.

Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος της ομάδας, παρόλα αυτά, είναι η φάση, που ο ΑΠΟΕΛ, δείχνει χαρακτήρα και βγαίνει πιο δυνατός από τα προβλήματα του και η στιγμή που αρχίζει η αντεπίθεση του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.