ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Σύλληψη 27χρονου για υποβοήθηση άφιξης παράτυπων μεταναστών

ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Σύλληψη 27χρονου για υποβοήθηση άφιξης παράτυπων μεταναστών

Στο πλαίσιο διερεύνησης η Αστυνομία προχώρησε την Παρασκευή (17/01), βάσει δικαστικού εντάλματος, στη σύλληψη ενός 27χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την άφιξη μεταναστών στην περιοχή Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά που έγινε την Τρίτη (14/01).

Σημειώνεται, ότι για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση, δύο ακόμη πρόσωπα.

Θυμίζουμε ότι γύρω στις 9.50 το πρωί της Τρίτης (14/01), λήφθηκε πληροφορία για άφιξη μεταναστών με βάρκα, 23 ναυτικά μίλια ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής Κάβο Γκρέκο στον Πρωταρά.

Το εν λόγω σκάφος προσέγγισαν δύο άκατοι της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, οι οποίες μετέφεραν τους μετανάστες στο αλιευτικό καταφύγιο Παραλιμνίου.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 101 πρόσωπα, εκ των οποίων 10 ασυνόδευτοι ανήλικοι, τέσσερις γυναίκες, επτά ανήλικα παιδιά και 80 άντρες, όλοι συριακής καταγωγής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE