ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έσβησε 23χρονος μετά από τροχαίο στο Καϊμακλί

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έσβησε 23χρονος μετά από τροχαίο στο Καϊμακλί

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο PANAYOT PANOV, 23 ετών από τη Βουλγαρία.


Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/01), στη λεωφόρο Αγίου Ιλαρίωνος στο Καϊμακλί, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ο 23χρονος, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε σιδερένιο ηλεκτρικό πάσσαλο και να ακινητοποιηθεί. 

Συνεπεία της σύγκρουσης, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του PANAYOT, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.  

Επίσης, στο πίσω κάθισμα του οχήματος, εντοπίστηκε τραυματισμένος και 19χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.  

Φωτογραφία Αρχείου 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE