«Κυανόλευκο» το ντέρμπι της Λεμεσού!

«Κυανόλευκο» το ντέρμπι της Λεμεσού!

Ο Απόλλωνας ήταν ο νικητής του ντέρμπι της Λεμεσού κερδίζοντας την ΕΚΑ ΑΕΛ με 81-75, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ως ο ACS MVP of the game αναδείχθηκε ο Λίαμ Οράιλι με 23 πόντους (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 8 ασσίστ).

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στον αγώνα με σερί εννέα πόντων (0-9) από ένα καλάθι του Δημακόπουλου και άλλους επτά πόντους από τον Εύζωνα, οι γαλάζιοι όμως μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου μείωσαν σε 21-19. Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκορ ήταν στενό με συνεχώς εναλλαγές στην ομάδα που είχε προβάδισμα, με την ΑΕΛ να κλείνει την περίοδο μπροστά με έναν πόντο (35-36).

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια και του τρίτου δεκαλέπτου. Στο 27′ ο Απόλλωνας είχε διαφορά μόλις δύο πόντων, με τους γαλάζιους να την αυξάνουν και να κλείνουν αυτή την περίοδο προηγούμενοι με 61-55. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήραν το δέκατο ροζ φύλλο τους στην τρέχουσα σεζόν με τελικό σκορ 81-75.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19–21, 35–36, 61-55, 81-75

Απόλλων (Αντώνης Κωνσταντινίδης)

Ντάγκλας 17, Οράιλι 23 (2), Λιούις 12 (2), Ηλιάδης 6 (1), Τζάξον 13 (1), Ελευθερίου 6, Ζντραβιτς, Γεωργίου 4

ΕΚΑ ΑΕΛ (Δημήτρης Σαρίκας)

Γουόλκερ 16 (3), Χάμιλτον 21 (1), Δημακόπουλος 11, Μονιάτης 5 (1), Εύζωνας 12 (2), Χικς 2, Γρίβας, Χάρπερ 8 (1)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Δεν υπάρχει ακόμη «πράσινο φως» για τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν

Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση για νέα συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμαν, ανέφερε πηγή των Ηνωμένων Εθνών στο ΚΥΠΕ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE