Στην Κύπρο η Ολγκίν: Πότε θα συναντήσει τους δύο ηγέτες - Αναλυτικά το πρόγραμμα
Tην ερχόμενη Δευτέρα φθάνει στην Κύπρο για επαφές η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.
Συνέχεια στην κάκιστη παρουσία που είχε στο Σούπερ Καπ έδωσε και στο πρωτάθλημα σήμερα η Βαλένθια.
Οι «νυχτερίδες» γνώρισαν βαριά ήττα 4-1 από τη Μαγιόρκα εκτός έδρας στο χρονικά πρώτο ματς από το σημερινό πρόγραμμα της Πριμέρα Ντιβισιόν.
Η Μαγιόρκα που στο γήπεδό της είναι πάντα πιο ανταγωνιστική συγκριτικά με τα εκτός έδρας παιχνίδια προηγήθηκε στο σκορ πολύ γρήγορα.
Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ράιγιο έκανε το 1-0 βραχυκυκλώνοντας τη Βαλένθια. Ωστόσο η συνέχεια ήταν αντίστοιχη. Στο 22ο και 41ο λεπτό ο Μπούντιμιρ βρήκε δίχτυα δύο φορές και έκανε το 3-0.
Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους όταν στο 51ο λεπτό ο Παρέχο αποβλήθηκε.
Η Μαγιόρκα σκόραρε άλλη μια φορά στο 79ο λεπτό με τον Τζούνιορ με τον Τόρες στο 82’ να μειώνει σε 4-1 για τις «νυχτερίδες».
Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη 2-1
(57′, 69′ Κασεμίρο – 64′ Ντε Γιονγκ)
Οσασούνα – Βαγιαδολίδ 0-0
Εϊμπάρ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0
(10′ Μπούργος, 90′ Εσπόζιτο)
Μπέτις – Σοσιεδάδ (15:00)
Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ (17:00)
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Θέλτα (19:30)
Μπαρτσελόνα – Γρανάδα (22:00)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις