ΑΘΗΝΑ: Άγνωστοι έκαναν ντου σε ταβέρνα και ξεκίνησαν να πυροβολούν – Δύο νεκροί και άλλοι τραυματίες – VIDEO

ΑΘΗΝΑ: Άγνωστοι έκαναν ντου σε ταβέρνα και ξεκίνησαν να πυροβολούν – Δύο νεκροί και άλλοι τραυματίες – VIDEO

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 7 το απόγευμα της Κυριακής (19/01), σε ταβέρνα στα Βλάχικα της Αθήνας γεμάτη κόσμο, οικογένειες και παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Ελλαδικά ΜΜΕ τέσσερα άτομα έκαναν ντου στην ταβέρνα και ξεκίνησαν να πυροβολούν.

Από τις σφαίρες των δραστών τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι ενώ αργότερα οι δυο υπέκυψαν στα σοβαρά τραύματα τους, ενώ στα πόδια τραυματίστηκε και μια κοπέλα.

Όπως αναφέρουν Ελλαδικές ιστοσελίδες οι Αστυνομικές Αρχές της Αττικής ξεκίνησαν ενέργειες για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων, με τα πρώτα σενάρια να αναφέρουν ότι μπορεί να είναι μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου.

Δείτε σχετικό βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού OPEN

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE