Έδωσαν… ΕΝΑ

Έδωσαν… ΕΝΑ

Είναι γεγονός πως εδώ και βδομάδες, μήνες, το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο μας.

Η… πρωταγωνίστρια, όλων αυτών των θεμάτων, δεν είναι άλλη από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Κυπριακή διαιτησία, Εθνική Γυναικών, φακέλοι «ύποπτων» αγώνων από UEFA, τηλεοπτικά δικαιώματα και άλλα θέματα έχουν ως επίκεντρο των πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, καθώς και τους συνεργάτες του στο «παλάτι» της ομοσπονδίας.

Έδωσαν όλα… ένα στο κεφάλι του ηγέτη του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ο οποίος καλείται να βρει αυτές τις λύσεις, αυτές τις αποφάσεις που θα βοηθήσουν στο να λατρέψει και πάλι ο κόσμος αυτή τη μαγεία που εκπέμπει η στρογγυλή θεά.

Σ.Ν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE