ΚΥΠΡΟΣ: Έτρεχε και έσβηνε πυρκαγιές η Πυροσβεστική – Φωτιά σε τρία οχήματα

ΚΥΠΡΟΣ: Έτρεχε και έσβηνε πυρκαγιές η Πυροσβεστική – Φωτιά σε τρία οχήματα

 Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, κλήθηκε για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε τρία διαφορετικά οχήματα, σε δύο διαφορετικές πόλεις.

Σύμφωνα με το δελτίο της Πυροσβεστικής, η ώρα 00.49 την Κυριακή 19/01 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Renault Megane στον Ύψωνα στην Επαρχία Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός σταθμός Μονοβόλικου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.15. Το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι παρά  την οδό Παναγιώτη Τσαγκάρη και από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Επιπλέον, σε άλλο περιστατικό, γύρω στις 04.20 την Κυριακή 19/01 η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  2 οχήματα στην οδό Ρώμης στο Στρόβολο. Ανταποκρίθηκαν 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.47. Τα οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης διώροφης κατοικίας . Από την πυρκαγιά τα οχήματα υπέστηκαν εκτεταμένες ζημιές .

Επίσης από την πυρκαγιά και τον καπνό επηρεάστηκε και η οικία του του ιδιοκτήτη. Οι ένοικοι της οικίας εξήλθαν του χώρου με ασφάλεια. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE