ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ – ΠΑΦΟΣ: Μητέρα πέντε παιδιών η άτυχη 31χρονη - Πού στρέφει την προσοχή της η Αστυνομία

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ – ΠΑΦΟΣ: Μητέρα πέντε παιδιών η άτυχη 31χρονη - Πού στρέφει την προσοχή της η Αστυνομία

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στην περιοχή που βρέθηκε δολοφονημένη, η 31χρονη αλλοδαπή γυναίκα, η οποία δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

Η Αστυνομία έχει λόγους να πιστεύει ότι ο δράστης του άγριου φονικού πιθανόν να είναι ο 40χρονος σύζυγος της 31χρονης γυναίκας, με την οποία λογομάχησαν έντονα το πρωί της Δευτέρας 20/01.

Σύμφωνα αστυνομικές πληροφορίες, ο 40χρονος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα και η Αστυνομία εξαπέλυσε επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Πρόκειται για 40χρονο αραβικής καταγωγής ο οποίος έχει καταγγελθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Η γυναίκα ήταν μητέρα πέντε παιδιών και ήταν σε διάσταση με τον 40χρονο σύζυγό της.

Επιπλέον, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως την δολοφονημένη γυναίκα την βρήκε σε λουτρό αίματος, λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας που επισκεπτόταν το σπίτι.

Στη σκηνή αναμένεται να μεταβεί ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE