Πετρίδης: Διαβεβαίωσε το eurogroup πως οι οικονομικές προτεραιότητες κυβέρνησης παραμένουν αμετάβλητες

Πετρίδης:  Διαβεβαίωσε το eurogroup πως οι οικονομικές προτεραιότητες κυβέρνησης παραμένουν αμετάβλητες

Θα παραμείνουν αμετάβλητες, οι οικονομικές προτεραιότητες πολιτικής της κυπριακής κυβέρνησης, πως ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

 

Τη διαβεβαίωση ότι οι οικονομικές προτεραιότητες πολιτικής της κυπριακής κυβέρνησης θα παραμείνουν αμετάβλητες, μετέφερε στο Εurogroup, o Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, όπως ανακοίνωσε μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο.

Όπως εξήγησε ο Πρόεδρος Σεντένο, το eurogroup καλωσόρισε τους νέους Υπουργούς από τις κυβερνήσεις της Αυστρίας (από τη νέα κυβέρνηση συνασπισμού Χριστιανοδημοκρατών και Πρασίνων), της Ισπανίας (μετά τον επαναδιορισμό της Ν.Καλβίνο από την νέα κυβέρνηση Σοσιαλιστών -Αριστεράς), της Φιλανδίας (νέα Υπουργός ορίστηκε η Κάτρι Κούλμουνι, ηγέτης του Κεντρώου Κόμματος, που μετέχει στον υπάρχον συνασπισμό μετά την παραίτηση και αντικατάσταση του Πρωθυπουργού) και της Κύπρου (μετά την παραίτηση του Χάρη Γεωργιάδη).

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE