Κρίνεται ο Γερμανός… (ΑΠΟΕΛ)

Κρίνεται ο Γερμανός… (ΑΠΟΕΛ)

Το σίγουρο, είναι πως όλοι στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν καλύτερη εικόνα από την ομάδα.

Ο Τόρτσεν Φινκ καλείται να βελτιώσει κατά πολύ την ομάδα και το ματς με την Ομόνοια είναι κρίσιμο. Τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο.

Την στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ είχε μηδέν (!!) τελικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την ΑΕΚ, δεν μπορούμε να το περάσουμε αυτό χωρίς σχόλιο. Το βιογραφικό του κόουτς είναι καλό, αλλά ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να ανεβάσει στροφές για να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο.

Κρίσιμο από κάθε άποψη το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με την Ομόνοια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.